Bet sport Apostas desportivas “Ne menekülj az igazság elől” Colin Kaepernick próbálja ki az NFL-t

“Ne menekülj az igazság elől” Colin Kaepernick próbálja ki az NFL-t

Egy lelkes Colin Kaepernick elmondta, hogy szombaton egy várva várt próba után egy várt atlantai körzeti középiskolában készen áll a játékra a Nemzeti Labdarúgó Ligában.

„Három éve készen állok.Három éve megtagadtak tőlem. ”- mondta az egykori San Francisco 49ers hátvéd, aki az amerikai himnusz alatt játszott játékokon térdepelve a faji igazságtalanság ellen tiltakozott. Colin Kaepernick NFL által szervezett edzése csak egy győztes | Etan Thomas További információ

Azt mondta, hogy a csapatok nem írnák alá, mert el akarták határolni magukat a tüntetéstől, amelyet Donald Trump amerikai elnök hazafiatlannak és tiszteletlenségnek kritizált.

„Tehát mi arra várnak, hogy a 32 tulajdonos, 32 csapat és (bajnoki biztos) Roger Goodell leálljon a futással. ”- mondta a 32 éves játékos. „Ne menekülj az igazság elől, ne szaladj az emberek elől.

„ Készen állunk a játékra.Készen állunk bárhová menni. ”

Az NFL megszervezte a próbát az Atlanta Falcons edzőteremben, de az utolsó pillanatban a hátvéd képviselői egy középiskolai stadionba helyezték az edzést.

< p> Kaepernick szerint úgy készült, hogy a média jelen lehessen.

Az élő közvetítésű videó azt mutatta, hogy Kaepernick különféle dobásokat hajtott végre a vevők egy csoportján, hogy tapsolja a nézőket.Facebook Twitter Pinterest

Kari tehetsége továbbra is „elit” és ugyanaz, mint amikor az egyetemről kijött, az ESPN az NFL ügyvezetője szerint az edzés után megjegyzést fűzött hozzá, hozzátéve, hogy Kaepernick jól dobta a labdát.

Az online nézők azt is elmondták, hogy jövője van az NFL-ben.

“Még mindig az alsó harmadától a közepéig induló képességekkel rendelkezik” – mondta az egyik néző a Twitteren. “Ha a média kör nem követi, akkor valakinek legalábbis tartalékként szerepelne.”

Egy másik azt mondta: “Eddig Kaepernick úgy néz ki, mint Kaepernick. Kiemelkedő sebesség, minden egy kötélen, bármilyen dobást megtehet.A csapatok kérdései a különböző ívekkel és sebességgel, a teljesítmény gyorsasággal és a haladás-olvasással kapcsolatban – a feltett kérdéseimre – itt nem igazán válaszolhatók meg. ”

A Kaepernick képviselői a magasba léptek iskola, miután azzal vádolta a bajnokságot, hogy nem lépett fel egyenesen az edzés megszervezésében.

“A kezdetektől fogva Kaepernick úr törvényes folyamatot kért, és az NFL bajnokság kezdettől fogva nem biztosított ilyet.” nyilatkozatuk szerint.

„Legutóbb az NFL azt követelte, hogy az edzés előfeltételeként Mr. Kaepernick írjon alá egy szokatlan felelősség alóli mentességet, amely foglalkozik a foglalkoztatással kapcsolatos kérdésekkel, és elutasította a szokásos felelősség alóli felmentést. fizikai sérülést javasolta Mr.Kaepernick képviselői ” azt mondta, hogy 30 perccel az edzés kezdete előtt tájékoztatták Kaepernick döntéséről.

„Csalódottak vagyunk, hogy Colin nem jelent meg az edzésen. együttműködni Kaepernick képviselőivel.

„Colin döntése nincs hatással a bajnokságban betöltött státuszára.Továbbra is korlátlan szabad ügynök, aki bármely klubhoz szerződhet. ”- tette hozzá a nyilatkozat. / p>

A tüntetők és támogatók a létesítmény előtt várták Kaepernicket.

Az egyik tiltakozó, amerikai zászlót lengetve, egy táblát viselt, amely azt írta: „Colin Kaepernick nem amerikai vesztes. Kifelé a városomból ”.

A támogatók között volt egy követő, aki Kaepernick-mezt viselt, és kiállított egy táblát, amely„ Kapdal vagyok ”feliratú. Facebook Twitter Pinterest Egy férfi tiltakozik azon az oktatóhelyiségen kívül, ahol a Colin Kaepernick privát NFL edzését eredetileg szombaton tartották a grúziai Flowery Branchban.Fotó: Carmen Mandato / Getty ImagesKnelt a himnusz ideje alatt

Az első játékosok között, akik letérdeltek az Egyesült Államok előtti himnusz közben, tiltakozva a rendőrök fekete emberek igazságszolgáltatás nélküli meggyilkolása ellen, Kaepernick nem tudott találni egy csapatot, amely aláírta őt. 2017 óta.

2011-ben második körös draft-választásként hat szezont játszott a 49ersszel, így a 2013-as Super Bowl és a következő szezonban az Országos Labdarúgó-konferencia címmérkőzéséhez vezetett.

A harmadik előszezonbeli játék során, 2016-ban az amerikai himnusz alatt kezdett ülni.

A következő héten és az alapszakaszban Kaepernick térdelni kezdett a társadalmi igazságtalanság elleni tiltakozásként.

Ő a 2016-os szezon után szabadügynök lett, és továbbra is aláíratlan.

A Kaepernick 2017 októberében összejátszási panaszt nyújtott be az NFL tulajdonosai ellen, miután aláírták szabadügynökként.A két fél februárban titoktartási megállapodás alapján rendezte a panaszt.