100 € sportbónusz

Bet sport 100 € sportbónusz
Ami a bónuszokat illeti, az 1xbet bukméker nem marad el, és üdvözlő bónuszt biztosít az új játékosoknak. Ez az egyik legjobb promóció, amit jelenleg a piacon találhatunk. Minden játékos, aki nem rendelkezik 1xbet számlával, megduplázza az első befizetést egészen 130 euróig. A bónusz csak kombinált fogadással fogadható, ahol a követelmény legalább 3 fogadás elhelyezése. Ez azonban nem jelent problémát, mert a minimális szorzó értéke csak 1,40. A bukmékernél a minimális betét értéke 1 euró.

Az első befizetési bónusz lehetővé teszi, hogy még több pénzt nyerjen, mint korábban. A 1xBet bónusz megszerzéséhez be kell töltenie a személyes adatokat – regisztrálnia kell a bukméker weboldalán, és feltöltenie a számláját legalább 1 euróval. A bukméker megkülönbözteti a bónuszt a kezdőlapon. Az oldal tetején megjelenik egy zöld “100 EUR bónusz” kiemelt gomb – kattintson rá, és kövesse az utasításokat. A bónusz megszerzésére többféle módon regisztrálhatunk. Az első regisztrálás egy kattintással történik, a második opció lehetővé teszi, hogy regisztráljon egy telefonszámmal. A harmadik lehetőség az e-mailben történő regisztráció, a negyedik pedig a közösségi hálózatok és a kommunikátorok segítségével. Amint látható magánál a regisztrálásnál is a bukméker gondoskodott a lehetőségek sokaságáról. A regisztráció nagyon egyszerű és intuitív. A választott lehetőségtől függően csak néhány percig tart.

Ha a regisztrációs folyamat sikeres, bejelentkezhetünk a számlánkra. Ezután tájékoztatást kapunk a bónusz megszerzéséről. Az 1xbet fogadási oldalakon megtalálható az üdvözlő bónuszra vonatkozó összes szabály. Ha bármilyen kétségei vannak, vagy valami nem világos – győződjön meg róla – nézze meg ezt.

Ne feledje, hogy ha értesítést szeretne kapni az új bónuszokról, regisztrálnia kell az 1xbet bukméker online levelezőlistájára.