Az 1xbet élő fogadások

Bet sport Az 1xbet élő fogadások
Csakúgy, mint a többi bukméker, az 1xbet az élő fogadások lehetőségét kínálja. Azonban itt is az 1xbet meglep a fogadások sokasága és változatosságával. Az élő fogadásra rendelkezésre álló fogadások a menü alatti főoldalon jelennek meg. Tehát nagyon gyorsan el tudunk helyezni egy tétet anélkül, hogy más oldalakra mennénk. Ha egy adott kategóriából szeretne fogadásokat találni, akkor a nyilak segítségével válthatjuk a kategóriákat a tetején. Nagyon sok lehetőség van, az 1xbet-en élő labdarúgást, kosárlabdát, röplabdát, jégkorongot és még az eSports fogadásokat is játszhatjuk. Természetesen az élő fogadásokhoz juthatunk a megfelelő “élő fogadás” tételre kattintva a bukméker menüjében. Ezen kívül számos lehetőség közül választhatunk: a csapat győzelme, Multi-LIVE, élő előrejelzések és eSportok.

Kétségtelen, hogy az 1xbet bukméker ( mint 22Bet ) az egyik a legjobb ajánlatot kínálja, amikor az eredményeket élőben fogadja. Érdemes megjegyezni, hogy az élő eredmények tippelése az 1xbet bukmékerrel újabb lehetőség, hogy több pénzt nyerjen. Az élő fogadásokat gyakran használják, amikor a kiemelt csapat veszít a párbajban, és egy gyengébb csapattal veszít a mérkőzés folyamán. Ezután a magas 1xbet szorzót használva a mérkőzés során fogadhatuk az adott kiemelt csapatra. Természetesen rengeteg lehetőség van, és ez csak egy példa.

Menjünk a kezdőlapra, ahol élő fogadások jelennek meg. A bukméker gondoskodott arról, hogy az ilyen falyta fogadások a lehető leghamarabb játszhatók legyenek. Ez érthető, mert élő fogadásoknál az idő szó szerint pénz. Itt elég, hogy a megfelelő mezőt választjuk (kocka formájában szorzóval), amely kék színnel lesz kivilágítva. Egy kissé gyengébb kék árnyalattal vannak kivilágítva az egyéb lehetőségek. Mindössze annyit kell tennie, hogy rákattint az érdeklődésre számot tartó mezőre, például a Washington Wizards győzelmére az 5.5-ös szorzóval, és a jobb oldalon azonnal meglátja a megfelelő panelt a kívánt szorzó beadására, amelyet játszani szeretne. Miután beírta a szorzót, megnézheti, hogy mennyit tud esetleg nyerni. Ha minden rendben van, fogadunk. Minden szó szerint pár másodpercig tart. Az élő szorzók megváltoztatása néhány pillanatra zöld színnel jelenik meg – sokkal könnyebbé teszi ez a játékot.