Bet sport Apostas desportivas Cyrname fenyegetést jelent az Altior rekordgyőztes futamára

Cyrname fenyegetést jelent az Altior rekordgyőztes futamára

Közelebb van négy évhez, mint öthez, de a lényeg még mindig jó. És Altior nem egyszerűen jó, de verhetetlen is, rekordot érő, 19 futamot elért ugrásokon átívelő sorozatban, amely 2015 októberében, a Chepstow-ban kezdő versenyen mutatkozott be gátfutó debütálásáig. Körülbelül 76 perc versenyzésként működik, és ennyi idő alatt nagyon kevés pillanat fordult elő, amikor a vereség lehetségesnek tűnt, és nem is gond.

Nagyon lehetséges szombaton. Altiornak volt pénze az elmúlt pár napban, de 4-6-nál még mindig magasabb az ára a Christy 1965 Chase-nek, mint a 14 rajtja közül 13-nak a kerítésen. Ez viszont sokat elárul Cyrname figyelemre méltó teljesítményéről a legutóbbi Ascot Chase-i rajtján, ugyanazon az úton, mint a szombati verseny.Cobden egyenesen az elejére küldte, remekül ugrott, majd ismét hirtelen gyorsított, hogy 17 hosszúságot végezzen el a mezőnytől, amelyen három korábbi első osztályú győztes szerepelt.

Elég volt látni, hogy előléptették – hirtelen és , néhányan úgy érzik, kissé idő előtt – az üldöző fa csúcsára egy 176, 1 font jelzéssel Altior előtt. Míg Altior 19 futamú győzelmi sorozatot hoz a ringbe, Cyrname az edzés legjobb üldözőjeként azt jelenti, hogy saját övvel kell felállnia. “Egy dolgot rendezni fog” – mondta a hét elején Nicky Henderson, az Altior edzője. „Ki a legjobb besorolású?”

Cobden elhárítja Cyrname hirtelen felemelkedésének minden elismerését Paul Nicholls Ditcheat istállójának munkatársainak erőfeszítései miatt, hogy megnyugtassa egy önfejű fiatal üldözőt, és lehetővé tegye számára, hogy a versenyzésre összpontosítson.A hatás először egy Ascot-hátrányban, amelyet Cyrname 21 hosszal nyert, majd az Ascot Chase-ben, figyelemre méltó volt.

“Otthon mindig nagyon trükkös volt” – mondja Cobden. – De nagyon megnyugodott, és ez lehetővé tette Paul számára, hogy kiképezze. Van egy nagyszerű motoros otthona Scott Marshallban, aki minden nap lovagol és fantasztikus munkát végez, hogy rendezett legyen.Ennek óriási szerepe van.

„Az idén csak egyszer jártam, amikor Scott Írországban volt a [tavalyi King George győztes] Des Obeaux klánnal, és nem tenném jó munka, mint Scott. ”

De ha a kemény munkát otthon elvégezték, az biztosan segít abban, hogy Cyrname versenyzője a pályán ugyanolyan nyugodt és összetett legyen, mint jönnek.

Bár még mindig csak 21 éves, Cobden jól megalapozott Nicholls stabil zsokéjaként az első idény után abban a szerepben, amelyben az edzők bajnoksága három év után először tért vissza az istállóba.

Mindig nyugodtan A vízszintes szempontból a szombati találkozót Altiorral, aki három furcsa futáson felül fog futni, mint bármelyik korábbi ugrásokkal kapcsolatos versenyén, csak egy újabb futamként kezeli, mint az összes többit.

„Amikor valami, amit élvezel, soha nem okoz stresszt – mondja Cobden. “Minden reggel körülbelül hat éves koromban készülnék, és tervet készítenék a napra, és ezt napról napra elviszem. Lovak beszélése: miért adhatja Cyrname Altiornak az eddigi legnehezebb tesztjét. További információ

„Altior nem olyan lelkes fajta, általában nagyon jól elintéz és remekül ugrik, így tökéletes profilja van ahhoz, hogy fellépjen az utazásban, és megengedje magának, hogy megszerezze az utazást, úgyhogy nem hiszem, hogy ez lesz a kérdés.És nem akarom, hogy túl gyorsan menjek ki magam elé, mert ez túl sokat játszhat a kezén, ha kiégetjük magunkat. ]. Meglehetősen bízom benne, hogy jelenleg nagyon fitt és jól van otthon, és rengeteg munkája van. A versenyre indulva nem lehetünk boldogabbak vele. Azt hiszem, szombaton mindannyian elég nyugodtak leszünk tőle, és csak nyugodtan vesszük. ”