Bet sport Apostas desportivas A Houston Texans átveszi az AFC South irányítását, miközben DeAndre Hopkins megégeti a Coltsot

A Houston Texans átveszi az AFC South irányítását, miközben DeAndre Hopkins megégeti a Coltsot

A Houston Texans elhatározta, hogy visszavág egy kínos vereség után, Deshaun Watson és DeAndre Hopkins nagy teljesítményével és szilárd védekezésével legyőzte az Indianapolis Colts csapatát, és az AFC South első helyére lépett.

Watson két touchdown-passzt dobott Hopkinsnak, és 298 yarddal végzett, hogy segítsen a texasiaknak a csütörtök esti 20–17-es győzelemhez. Az olyan kritikusok, mint én, Jon Gruden Raidersét viccnek tartották. Tévedtünk. További információ

A texasiok (7–4), akiket a Baltimore vasárnap 41–7-es útra terelt, a negyedik negyed elején négyen vonták le, amikor Hopkins Pierre Desir elé került és kinyújtózkodott. 30 yardos recepción 20–17-es vezetésért Bet365 elhúzni.A texasiak a 33 yardos Carlos Hyde által vezetett 33 yardos játékkal jártak.

“Jó csapatgyőzelem volt” – mondta Bill O’Brien edző. “A srácok hétfőn jöttek ide lapozni, és nagyon koncentráltak…ezen a héten, és ez a pályán is megjelent.”

Houston védelme fokozódott Hopkins érintése után, és puntot kényszerített. a következő menet, mielőtt megállítaná a Colts-ot (6-5) a negyedik és a 7-esnél, három perc hátralévő idővel. Jacoby Brissett 129 yardot dobott, Indy negyedik lespróbájánál pedig félmeztelen volt a negyedik negyed végén.

„Még mindig rengeteg foci van hátra, és még messze vagyunk ebből a dologból – mondta Frank Reich, a Colts edzője. „Ez a rájátszás légköre volt.Nyilvánvalóan jó alkalom volt számunkra, hogy egyedül birtokba vegyük és megszerezhessük a Houstont, de ez nem így alakult. ”

Hopkins 94 yardos kapással végzett, és első TD-fogadása eljött. 35 yardos megragadással a második negyedben.

Will Fuller, aki három meccsen ülve ült combizom sérüléssel, hét elkapást ért el 140 yardon a texasiaknál.

“Bármikor egészséges akaratunk van…nagyon produktív srác volt” – mondta O’Brien. „Részleteket készített nekünk, touchdownokat, és remek játékos.És amikor bűncselekményünk részeként elkapjuk őt, az valóban segít nekünk, és sok minden mást nyit meg. ”

Watson csütörtökön számos távdobást tudott teljesíteni, köztük 51 és 44 yardot is. Fullerhez.

“Elég levegőt tudtam adni a labdára, és hagytam, hogy a srácok játszanak, és ezért fizetnek nekik, ezért Bet365 szeretnek” – mondta Watson. “Csak adj nekik egy esélyt, és nagy valószínűséggel le fognak jönni vele.”

T.Y. Hilton a texasiak elleni legutóbbi hat meccséből négyben 100 kapott yardot ért el, és hét pályafutása során átlagosan 133,3 yardot ért el az NRG Stadionban. Nem volt tényező, csak 18 yardot kapott vissza, miután három mérkőzést kihagyott egy vádlisérüléssel.Reich szerint Hilton csütörtökön korlátozott volt, és 30 játék alatt akarták tartani.

Körülbelül 6 perc volt hátra a harmadik negyedből, amikor Jonathan Williams, aki segített kitölteni a sérült kezdőt, Marlon Macket, megverekedett. Három védőtől elszakítva 13 yardot döntött egy érintésért, így a Colts 17-10 lett.

Fuller 51 yardos fogadást kapott Houston következő menetének első játékán, de a texasiak nem tudtak mozdulni a labda ezután, és megelégedett egy 36 yardos mezőnygóllal, ezzel négyre csökkentette az előnyt.

A texasiak 3-0-ra vezettek egy mezőnygól után a második negyed elején.

Körülbelül 8 perc volt hátra a másodpercből, amikor Kenny Moore megdöntötte Watson beadását és hárított.Ez volt az első alkalom, hogy Watson 2018. október 14-e óta otthon dobott elfogást a Bills ellen, amely 303 próbálkozás volt a leghosszabb aktív futás az NFL-ben.

A Colts beváltott. az a hiba, amikor Brissett 5 yardot rántott egy touchdownra, így 7-3 lett az állás.

Az első félidőben 2 perc volt hátra, amikor Watson elkerülte a rohanást, és Hopkinsot tágra nyitva találta a végzónában 35 percig. yardos touchdown-passz, hogy Houston visszakerüljön a 10-7-re.

„Nem tudom, hol voltak a széfek és a sarkok, de nem voltak a helyzetükben, így csak valahogy letettem odakint – mondta Watson.

Az Indianapolis az első félidő végén mezőnygólt adott hozzá, így a félidőben 10 l-re holtversenyben maradt.