Bet sport Apostas desportivas NFL összegzés: Prescott és Jackson a Cowboys és a Ravens győzelmében szerepel

NFL összegzés: Prescott és Jackson a Cowboys és a Ravens győzelmében szerepel

Dak Prescott 444 yardot és három touchdownt dobott, míg Ezekiel Elliott pár TD-t adott hozzá, mivel a vendég Dallas Cowboys tartotta a lépést az NFC East-ben, 35-27-es győzelemmel vasárnap a rövid kezű Detroit Lions ellen.

Prescott 46 passzból 29-et teljesített, miközben a Bet365 szezonban harmadszor is meghaladta a 400 yardot, Michael Gallup pedig kilenc passzt fogott el 148 yardért, mivel a Cowboys (6-4) maradt az első helyen.

A nap későbbi kezdőrúgásaiban a Patriots, a 49ers és a Raiders verte az Eagles-t, a Cardinals-t és a Bengals-t. Houston Texans 7-41 Baltimore Ravens

Lamar Jackson négy touchdown-passzt dobott, futott 86 yardot és segített a Baltimore Ravensnek, hogy megszerezze a hatodik, egyenes győzelmet, 41–7-re a Houston Texans felett.A játékot az első helyen álló AFC csapatok és az NFL két legjobb kettős fenyegetésű hátvédjének mérkőzéseként számon tartották.

Jackson és a Baltimore védelme egyoldalúvá tette, és most a Ravens (8-2) élik a leghosszabb győzelmi sorozatukat a 2000-es hétmérkőzés óta, az első Super Bowl-szezonban. Három touchdown-passzot dobva Baltimore 21-0-ra növelte a harmadik negyedet, Jackson a nap legimpozánsabb játékával következett: egy 39 yardos futással, amelyben hat szerelést tört meg, átfonva a houstoni másodikat, mintha folyamatosan játszana el a focival.NFL (@NFL) A heti állkapocsfuttatásodat @ lj_era8 vezeti